Lær Emil at kende

Lær Askovfonden KBH+ at kende. I dag møder du Emil Christiansen som vi netop i denne uge har haft glæden af at byde velkommen til KBH+.

 

Hvad laver du i KBH+?   

Jeg er en del af WUK-teamet, (workshop, uddannelse og kommunikation) som studentermedhjælper/projektmedarbejder, så jeg kommer til at have en hel del at gøre med Projektakademiet, deltagernes gennemførsel af og tryghed på uddannelsen samt formidlingen af KBH+’s aktiviteter

 

Fortæl os om din rejse, der førte dig til KBH+?

Uhh, det er et godt spørgsmål! Der er nogle forskellige faktorer, tror jeg. For det første at jeg altid har været forelsket i området det ligger i. For det andet at jeg i de senere år er blevet mere og mere nysgerrig på rollen som facilitator og inspirator; både igennem et praktikforløb på Testrup Højskole samt mit tidl. arbejde som tovholder og kurator på en scenekunstnerisk udviklingsplatform, jeg skabte fra bunden på Københavns Hovedbibliotek efter lukketid. Jeg har netop færdiggjort en Bachelor i Teater- og Performancestudier fra Københavns Universitet, og har derfor mest beskæftiget mig med æstetiske læreprocesser og teaterkunstens mangfoldighed, men pludseligt var der en chance for at komme lidt ud af min teater- og dramaturgifaglige comfort zone og ind i en mere socialt forandrende og ressourceudviklende kontekst. Jeg kan lide at tænke skævt og at udfordre og at blive udfordret, så jeg greb og fik chancen!

 

Hvad glæder du dig til i din nye stilling?

Jeg glæder mig meget til at være en del af Projektakademiets og KBH+’s udvikling, ramme(be)sætning og ånd. Stedet og organisationen rummer et enormt potentiale, som jeg forhåbentligt kan være med til at udfolde med min idérigdom og handlekraft.

 

Hvad er din yndlings morgenmad?

Jeg har nok to, en fedtet og en sund: klassisk english breakfast med toast, baked beans, bacon, pølse og æg og så en blandet frugtskål med lidt skyr eller soyamælk og kanel- og smørristede nødder af forskellig slags.

 

Yndlingsfilm?

Der er mange at vælge imellem! Den fabelagtige Amélie fra Montmartre, Eternal Sunshine of the Spotless Mind, Shawshank Redemption, Ondskabens Hotel og Bagdad Cafe blot for at nævne nogle fra top 20, haha!

 

Yndlingsbog?

Jeg har altid været svært glad for Doppler af Erland Loe og Den Danske Borgerkrig 2018-23 af Kaspar Colling Nielsen, men ellers kan jeg faktisk rigtig godt lide at læse alskens dramatik, fordi det er en helt anden læseoplevelse.