FRI KUNST: En kollaborativ kunstudstilling

 Lørdag d. 22. juli. kl. 15.00-21.00 kan du opleve upcoming kunstnere i KBH+. 

Tanken bag FRI KUNST er, at give unge kunstnere, som ikke nødvendigvis har udstillet før, en mulighed for, at præsentere dem selv, deres vision og deres kunst.

Der findes mange dygtige, endnu usete kunstnere, der ikke har de ”rigtige” kontakter, og ikke ved, hvor de skal starte, for at komme ud med deres værker. FRI KUNST giver mulighed for at udstille, møde andre ligesindede og få inspiration til, at komme videre med sin vision. Kunstnerne bliver tilbudt, at introducere sig selv på scenen, hvor de kan fortælle lidt om dem selv, deres baggrund, deres inspiration og deres kunst.

Kunstauktion
Hver kunstner bliver tilbudt, at sælge deres udstillede værker til auktion. Auktionen kommer til at foregå således, at gæsterne ved udstillingen kan byde på de (af kunstnerne selv) udvalgte værker i løbet af eventet. Til sidst kan kunstneren vælge, hvilket, om nogen, bud, værket skal gå for. Vi vil opfordre til, ikke kun at byde i form af penge, men også andet, som f.eks. cykelreperation, en middag, en kasse øl, en kattekilling osv.

Økodrinks og snacks i Caféen
Caféen er åben under hele eventet, og i dagens anledning vil bliver der også serveret snacks og solgt alkoholfri, økologiske drinks.

//

Josephine Bugat Sørensen er initiativtager og kurator på udstillingen.