Lær Maria at kende

Lær Askovfonden KBH+ at kende. I dag møder du Maria som vi fornyligt  har haft glæden af at byde velkommen til KBH+ teamet.

 

Hvad skal du lave i KBH+? 

Det næste halve år skal jeg være praktikant i kulturteamet i KBH+. Her skal jeg især arbejde med medlemskab, men jeg skal yderligere arbejde både med teater i efteråret og være med til at arrangere en masse fede events. Jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang.

 

Fortæl os om din rejse, der førte dig til KBH+?

Jeg læser antropologi på 5. semester, og har i den forbindelse søgt praktikplads. Jeg havde lidt en drøm om at finde noget andet end en konsulentvirksomhed, hvilket viste sig at være lidt sværere end jeg havde regnet med. Men en solrig forårsdag i haven på mit universitet, gav mulighed for en god samtale med en af mine professorer. Da han hørte, at jeg manglede et sted at være i praktik, anbefalede han at jeg tog en snak med Allan. Det gjorde jeg, og efter en rundtur og kort forklaring af alt det der foregår i huset, var jeg solgt og heldigvis var der plads til mig på holdet.

 

Hvad glæder du dig til i din nye stilling?

Jeg glæder mig utrolig meget til at lave meningsfyldt arbejde, noget der kan bidrage til at gøre en forskel, om så bare det er en lille en. Derudover er jeg sikker på det bliver spændende  at arbejde sammen med teamet, og opleve hvordan ideer kan udvikle sig fra skrivebordet til noget helt konkret og virkeligt.

 

Hvad er din yndlingsmorgenmad?

Jeg spiser sjældent morgenmad, og grunden er nok at jeg virkelig elsker god morgenmad. Morgenmad kan være så lækkert, at det bare ikke er tilfredsstillende at spise en skål havregryn. Men jeg elsker æg, alt med æg. Scrambled, sunny side up, omelet . Men derudover er det også bare lækkert med friskbagte boller og en god kop kaffe.

 

Hvis du var strandet på en øde ø, hvilke 3 ting ville du have med? hvorfor?

Praktikeren i mig ville altid sørge for at have en god kniv og noget til at tænde et bål med. Det er bare meget fedt at kunne varme sig ved et bål og filetere en fisk. Den sidste ting skulle nok være en af de der klodsede ipods som kan have 1000 numre på, og så bare fylde den til randen med podcasts om filosofi, kultur og diverse historier om alt og intet. Så ville de kunne underholde mig, når lange ture på standen begynder at blive for ensformigt.

 

Yndlingsfilm?

Jeg tror ikke jeg kan vælge én. Men må nok indrømme, at film jeg altid kan se er Disneyfilm. Dem alle sammen (bare ikke Pocahontas 2, den kan jeg blive aggressiv af bare at tænke på). Ellers er jeg nok i høj grad hoppet med på seriebølgen, og bruger de fleste af mine skærmtimer på Game of Thrones, Handmaidens Tale, Westworld, The Office og alle de andre mainstream serier der florerer for tiden.

 

Yndlingsbog?

Her bliver jeg nok nødt til at vælge klassikeren 1984. Det er en genial bog, der meget forud for sin tid, på en uhyggelig akkurat måde beskriver en voldsom og skrækindjagende virkelighed. Den giver kuldegysninger.

 

Det bedste du ved at bruge weekenden på?

En perfekt weekend ville være at tage til fest på studiet fredag, hvor jeg eventuelt tog mine venner fra gymnasiet med. For den bedste måde at bruge lørdag morgen på, er at vågne på sofaen hos mine venner, med min veninde ved siden min side. Det er nemlig her morgenmaden kommer ind i billedet. Det tager ofte lang tid, og mange Tasty-videoer, før vi finder det helt rigtige. Maden bruger vi rigtig lang tid på, og resten af dagen bruges derfor på film, brætspil og hygge. Søndag er derfor også en dag som jeg gerne vil bruge med familien eller kæresten. Den kan bruges på alt fra lækker mad, teaterture til spil/filmaftener.