Lær Stine at kende

Lær Askovfonden KBH+ at kende. I dag møder du Stine Spørring som vi fornyligt  har haft glæden af at byde velkommen til KBH+ teamet.

 

Hvad skal du lave i KBH+? 

Jeg skal være studentermedhjælper i Kulturteamet, hvor jeg bl.a. skal være med til at udvikle events og lave Folkekøkken. Jeg er så spændt på at komme rigtigt i gang!

 

Fortæl os om din rejse, der førte dig til KBH+?

Jeg bor på Nørrebro og kendte til området, men min rejse til KBH+ foregik lidt af omveje. Efter mit første besøg i huset var jeg dog helt solgt! Jeg havde med det samme lyst til at komme tilbage, fordi jeg var helt fanget og betaget af energien, skaberlysten, hjælpsomheden, ’højt til loftet’-atmosfæren og menneskerne i huset.

 

Hvad glæder du dig til i din nye stilling?

Jeg glæder mig til at møde alle de mennesker, der kommer i KBH+, til at drikke dampende kopper slowbrewkaffe med nye bekendtskaber og lade mig forundre og inspirere af alle de idéer og personligheder, som huset rummer. Derudover glæder mig til at opleve, hvordan jeg kan kombinere, det jeg lærer sideløbende på min uddannelse i Natur- og Kulturformidling, med arbejdet i KBH+. Og til at være med til at arrangere spændende event i caféen i samarbejde med de seje frivillige, som kan få endnu flere mennesker til at opdage husets mange muligheder.

 

Hvad er din yndlingsmorgenmad?

Uden tvivl en ostemad og en kop kaffe – så er alt godt! Helst på surdejsbrød og med en skive tomat og havsalt på toppen. Og en af de der ’sunday morning’-spillelister. Måske en nybagt kanelsnurre, hvis det stikker helt af – så kan jeg overtales til det meste resten af dagen)

 

Hvis du var strandet på en øde ø, hvilke 3 ting ville du have med? hvorfor?

Altså, der gemmer sig en friluftsfreak i mig, så selvfølgelig mit ildstål, så jeg altid kunne lave ild, min Fjällräven-bøllehat, så jeg kunne udholde solen og meget salte saltlakridser, fordi det er den ultimative snack, som kan redde al kaos.

 

Yndlingsfilm?

Der er mange at vælge imellem, men må faktisk indrømme, at det jeg ser mest, er ’how to cook’ madlavningsfilm på nettet. Når jeg først er startet, kan jeg slet ikke stoppe igen.

 

Yndlingsbog?

Jeg læser rigtig mange bøger – men jeg har lige kæmpet mig igennem alle 790 sider i ’Et Lille Liv’ af Hanya Yanagihara, og elsket hvert et øjeblik!

 

Det bedste du ved at bruge weekenden på?

Det allerbedste ville være at tage på tur ud i naturen med mit telt og trangia, nyde stilheden og det simple liv og så komme hjem duftende af bål klar til livet på Nørrebro igen.

Oftest bliver det det dog til middag med mine rare venner, madprojekter og quizzer, hvilket er mindst ligeså godt!