Lær Kimmie at kende

Lær Askovfonden KBH+ at kende. I dag møder du Kimmie Tentschert som er en del af KBH+.

 

Hvad laver du i KBH+?   kimmie tentschert

Jeg sidder som kommunikationsmedarbejder i Kommunikationsteamet. Hvor jeg er inde over den

digitale kommunikation og Projektakademiet, samt workshops som Designing Your Life.

 

Fortæl os om din rejse, der førte dig til KBH+?

For 3 år siden kom jeg i praktik hos, hvad der dengang hed Imagine Nørrebro, Projektakademiet. Kom de efterfølgende år tilbage på må og få for bl.a. at
undervise på Projektakademiet samt udvikle daværende hjemmeside. Fra sidste år af, har jeg så siddet  som fast kommunikationsmedarbejder.

 

Hvorfor har du valgt at arbejde i KBH+?

Fordi synet mennesker bliver mødt med herude er ligeværdigt. Jeg tror helt klart på at kulturel lighed er en vigtig ting på så mange forskellige måder, hvor KBH+ går ind og arbejder med nogle af dem. Visionen for et ungedrevet hus, og det at arbejde med unge passionerede mennesker og være med til deres udvikling er helt klart en af de store grunde til, at jeg valgte det.

 

Hvad er det bedste ved arbejde i KBH+?

Når vi lærer af hinanden; den energi og det engagement, der kommer fra de forskellige mennesker i huset. Samt måden hvorpå forskellighederne er med til at give folk ny læring i fællesskabet.

 

Hvad er din yndlings morgenmad?

Kaffe og havregrød med peanut butter, kakao og banan!

 

Hvis du var strandet på en øde ø, hvilke 3 ting ville du have med? hvorfor?

I et fantasi-scenarie ville jeg meget gerne have Bowie’s bogsamling med, så ville jeg aldrig kede mig. Så nogle gode højtalere og min musik, uden musik ville jeg nok gå hen og blive lettere sindssyg.

 

Yndlingsfilm?

Har mange! Men dem jeg aldrig bliver træt af at se er: Le notti di Cabiria og Sværdet i stenen.

 

Yndlingsbog?

Indenfor skønlitteratur er jeg stor tilhænger af the Lost Generation, Hemingway, Scott Fitzgerald, James Joyce. Der af kommer også min Yndlingsbog: The Waste Land af T.S. Elliot.

Af fagbøger bør alle der interesserer sig for kunst, læse The Painted Word af Tom Wolfe skrevet i 70’erne. Det er den sjoveste bog jeg har læst og hele hans tese om hvordan moderne kunst bevægede sig væk fra at være en visuel oplevelse, og oftere var en illustration af kunstkritik-teorier, er virkelig spændende.

 

Det bedste du ved at bruge weekenden på?Ingenting. Sove længe, tage dagen som den kommer og lave ingenting sammen med en god ven, eller en spontan tur til Amsterdam.

 

Billede taget af Malou Tentschert