Askovfonden KBH+ har fået en ungedrevet café!

Café Embla – café, folkekøkken og scene

Café Embla er navnet på caféen, som blev besluttet efter en åben navnekonkurrence, hvor vinderen, en frivillig i caféen, vandt gratis øko-kaffe fra caféen året ud.

Café Embla bruges, drives og udvikles af unge frivillige. De unge rister og serverer øko-kaffe fra hele verden og arrangerer løbende events. Der skabes de hyggeligste rammer, som du kan bruge til at læse en bog, spille et spil, arrangere en event eller spise med i folkekøkkenet.

Ligesom mange andre gader på Ydre Nørrebro er Emblasgade opkaldt efter nordisk mytologi. Embla er navnet på det første menneske af hunkøn og vi bærer det stærke navn med stolthed.

Café Embla har åbent tirsdage og torsdage fra 10:30-21. Vi kan altid bruge flere frivillige, så vi kan udvide åbningstiderne og tilbyde endnu flere sociale og kreative arrangementer.

Vil du høre mere om mulighederne i caféen og evt. selv være frivillig? Så kom forbi til en snak i åbningstiden eller smid en mail/sms efter frivilligkoordinator Janni på janni.nielsen@askovfonden.dk eller tlf: 30735465.