Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Drømmenes aften #2 // drømmeekspert, drømmefanger & clairvoyant

30. april @ 17:30 - 21:00

DRØMMENES AFTEN VOL. 2 // Drømmeekspert, drømmefanger & clairvoyant

Har du brug for en pause fra hverdagens stress og jag? Rapolitics og KBH+ inviterer til en aften i DRØMMENES TEGN tirsdag d. 30. april 2018 kl. 17.30-21.

PROGRAM
// 17.30 Lækker, nepalesisk dahl
// 18-19 Oplæg om drømme ud fra et videnskabeligt synspunkt
// 19-21 Drømmefangerworkshop (85 kr. pr. drømmefanger) m. Andrea
// 19-21 Samtale m. clairvoyant, Chanette, individuelt 20 min. (85 kr. pr. session)
// Drømmekage & drømmende musik

// DRØMME //
Drømmer du? Om natten? Om dagen? Eller for fremtiden?
Er dine drømme store eller små?

Vi har alle drømme; nogle er meget konkrete og handler om vores nære eller fjerne fremtid mens andre er mere abstrakte og går aldrig i opfyldelse. Ligegyldigt hvilke drømme man har, er de essentielle for vores forståelse af os selv og af omverdenen.

// DRØMMEFANGER //
Drømmefangere stammer fra det oprindelig folk i Amerika, hvor de hængende over sengen kunne fange de dårlige drømme og kun lade de gode drømme passere drømmefangerens net.

Lav din egen drømmefanger under kyndig vejledning af italienske Andrea, som har specialiseret sig i drømmefangerkunsten.

Drømmefangeren koster 85 kr., og al overskud fra drømmefangere og -kage går til at realisere drømme hos unge mennesker i Nepal, hvis drømme for fremtiden er truet bl.a. grundet jordskævl og fattigdom.

// CLAIRVOYANT CHANETTE //
Chanette er født clairvoyant og arbejder udfra sin egen spirituelle terapiform ”Work in Time”. Hun er uddannet akupressør og skyggevejleder og har altid arbejdet med mennesker.

Læs mere her: http://workintime.dk/

// NEPAL //
Forbindelsen til Nepal fortæller vi om selve aftenen. ‘Drømmenes Aften #2’ er den anden i en eventrække, der alle tager udgangspunkt i unge nepaleseres fremtid. Alle events har til formål især at skabe et rum, hvor vi sammen kan tage en pause fra hverdagens mylder og give drømmene plads til at folde sig ud.

Detaljer

Dato:
30. april
Tidspunkt:
17:30 - 21:00
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, , ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/1091105631070764/