Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Drømmenes aften // Dj, Drømmefanger & Drømmekage

13. november 2018 @ 19:00 - 21:00

Gratis

Har du brug for en pause fra hverdagens stress og jag? Rapolitics og KBH+ inviterer til drømmefangerværksted tirsdag d. 13. november 2018 kl. 19-21, hvor du kan nyde et stykke lækkert hjemmebagt drømmekage og kreere din egen drømmefanger til tonerne af lækker drømmemusik!

// DRØMME //
Drømmer du? Om natten? Om dagen? Eller for fremtiden?
Er dine drømme store eller små?

Vi har alle drømme; nogle er meget konkrete og handler om vores nære eller fjerne fremtid mens andre er mere abstrakte og går aldrig i opfyldelse. Ligegyldigt hvilke drømme man har, er de essentielle for vores forståelse af os selv og af omverdenen.

// DRØMMEFANGER //
Drømmefangere stammer fra det oprindelig folk i Amerika, hvor de hængende over sengen kunne fange de dårlige drømme og kun lade de gode drømme passere drømmefangerens net.

Lav din egen drømmefanger under kyndig vejledning af italienske Andrea, som har specialiseret sig i drømmefangerkunsten.

Drømmefangeren koster 150 kr., og al overskud fra drømmefangere og -kage går til at realisere drømme hos unge mennesker i Nepal, hvis drømme for fremtiden er truet bl.a. grundet jordskævl og fattigdom.

// NEPAL //
Forbindelsen til Nepal fortæller vi om selve aftenen. ‘Drømmenes Aften’ er det første i en eventrække, der alle tager udgangspunkt i unge nepaleseres fremtid. Alle events har til formål især at skabe et rum, hvor vi sammen kan tage en pause fra hverdagens mylder og give drømmene plads til at folde sig ud.

Detaljer

Dato:
13. november 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/338898853523193/

Arrangører

KBH+
Rapolitics

Sted

Kbh+ Askovfonden, Emblasgade 175
Emblasgade 175
København Ø, 2100
+ Google Map