Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Improteater forløb med RUM (udsolgt)

15. juli @ 18:30 - 20:30

RUM foregår hver mandag kl. 18.30-20.30 og er GRATIS!

RUM står for rumlighed, udfoldelse og medskabelse, og tilsammen skaber det et rum for improteater/ teatersport, hvor alle dem der har lyst til leg og kreativitet er velkomne!

Teatersport er en form for teater, hvor man improviserer i en række lege, der indeholder forskellige benspænd. Er man ikke kendt med teatersport kan man læse to eksempler nederst på siden. Tanken bag RUM er baseret på en foreningsvibe, hvor alle der har lyst, kan være medskabere. Der vil være en til to tovholdere pr. gang, som har planlagt opvarmning og øvelser. Det kræver hverken, at man har kendskab til dét at spille teater eller til teatersport for at være med, og det er altid frivilligt, om man går på gulvet.
På holdet ønsker vi at skabe et rum, hvor det er rart at give slip, være til stede og ikke føle en behov for at præstere. Man behøver altså ikke være bange for ikke at være sjov eller kreativ, og man behøver ikke ’spille en rolle’, når man er på gulvet, så længe man bliver i øvelsen. Alt, deltagelsen kræver, er, at man har lyst til at indgå i et fællesskab, hvor man prøver at give slip, følge ens intuitioner og lege med.
Så kom til improteater/ teatersport i en af KBH+ dejlige lokaler (body and soul-lokalet) og se om det er noget for dig! Vi vil gerne se de samme ansigter igen og igen, så vi sammen kan få skabt et rum vi alle har lyst til at være i.

Vi vil gerne have tilmeldinger før man ankommer, så send en mail til rum.impro@gmail.com, hvis du er interesseret i at være med. Der er introduktionsgang sidste mandag i måneden.

Vi ses!

To eksempler på teatersportsøvelser //
Fødselsdag: Man er fire på gulvet, som skal spille en fødselsdagsfest. En er fødselar, og de tre er gæster. Inden øvelsen går i gang, skal alle bestemme deres følelser for de andre i øvelsen. Det er bestemt på forhånd, at der er én, man synes lugter, én man er forelsket i, og én man hader. Festen forløber som en ganske normal fødselsdag. Gæsterne ankommer andre én efter én, fødselaren får gaver, de spiser kage, og hvad der nu høre til. Benspændet er, at hele scenen spilles ud fra de følelser, man har bestemt at have for de andre, og til slut gætter publikum, hvem der havde hvilke følelser for hinanden.

Frys: Man er tre på gulvet. En fra publikum (som i vores tilfælde er dem af os, der ikke er på gulv) giver personerne på gulvet et sted: eks. fødegangen. Dem på gulvet begynder nu at spille indtil tovholderen siger frys. Nu skal en fra publikum gå op at bytte plads med en af dem på gulvet, og spille videre fra samme stilling personerne står i frys i. Personen der går op, starter den nye scene, som nu er et andet sted og i en anden situation. Sådan fortsætter den i nogle runder.

Detaljer

Dato:
15. juli
Tidspunkt:
18:30 - 20:30