Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KBH+ Teater: Under Mørke Måner

7. maj @ 19:30 - 20:30

KBH+ Teater og Teaterkollektivet Lovely Demons præsenterer:

Under Mørke Måner

I Under Mørke Måner møder vi Oswald. Oswald sidder i Sussis lejlighed, men Sussi er der ikke. Oswald tror ikke, hun kommer tilbage, men han kan ikke få sig selv til at forlade lejligheden. Hans eneste håb for at komme væk er tilsyneladende at vinde paradisrejsen på cornflakespakken. Derfor prøver hans søster og en eller anden Dr. Ålborg ihærdigt at hjælpe ham videre i teksten. Langsomt hvirvles Oswald fortvivlet ind i et limbo mellem virkelighed og fantasi, omsorg og dæmoner. Hvem skal han lytte til, når han knap kan høre og forstå sin egen stemme?

Forestillingen er et musikdramatisk teatereksperiment med en visuelt enkel og teknologisk scenografi. Gennem sange, digitale dialoger, ydre og indre monologer har vi skabt et poetisk og absurd univers og plot om at miste sig selv og sine nærmeste i en tid, hvor minder kun er enkelte klik væk.

Forestillingen varer ca. 60 minutter

Billetterne er gratis, men skal bestilles grundet begrænset plads. Reserver dine pladser ved at skrive navn, ønskede dato samt x-antal pladser til lovelydemons224@gmail.com


Spilleperiode:

Onsdag d. 1. maj kl. 19.30 (Forpremiere)
Torsdag d. 2. maj kl. 19.30 (Forpremiere)
Mandag d. 6. maj kl. 20.30 (Premiere)
Tirsdag d. 7. maj kl. 19.30

Detaljer

Dato:
7. maj
Tidspunkt:
19:30 - 20:30
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/613822575762119/