Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

KreaCafé / Lav dit eget mundbind! #2

9. september @ 18:30 - 20:30

(OBS: begrænset antal deltagere på 15 pers. Skriv en besked med navn til 92 82 12 92, hvis du ønsker at være med. Workshoppen er henvendt til unge mellem 18-30 år)

Vi kan næsten ikke undgå at høre om dem. De skal afhjælpe smittespredningen af corona, men er dyre og meget dårlige for miljøet. Ja, vi snakker om mundbind!
Dog har sundhedsstyrelsen været ude og sige, at man kan lave sine egne mundbind og undersøgelser viser, at de faktisk hjælper næsten ligeså meget som de kirurgiske mundbind. Derfor inviterer vi til workshop, hvor vi laver vores egne!

Vi stiller et par symaskiner til rådighed og finder et par kasser med stof, så du kan lave dit helt egen personlige mundbind – eller måske flere.

Det vil også være muligt at købe en billig kop kaffe/te eller sodavand, hvor overskudet går til materialer til flere kreacaféer.

Vi glæder os vildt meget til at se jer!

// KBH+ er et hus med et kulturmiljø, hvor fællesskab, musik, kreativitet, visuel kunst, iværksætteri, teater og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse – Kom og vær med

Detaljer

Dato:
9. september
Tidspunkt:
18:30 - 20:30