Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Playday (Ballroom)

21. oktober 2020 @ 19:00 - 22:00

KONCEPTET (ENGLISH BELOW)
PLAYDAY er åbne træninger af en samling af LGBTQ+ unge, der har interesse i Ballroom-kulturen, som er skabt af latin og sorte transkvinder i 1960’s New York som modsvar til racisme i den kollektive pageant-scene.
PLAYDAY er et håb om at styrke LGBTQ+ og POC unge igennem forskellige udtryk i et safe space; at udfolde og udtrykke sig sikkert, finde læring om Ballroom miljøet, og styrke sammenholdet derom. Sessions vil foregå som en åben træning for alle, der har interesse i Ballroom, såvel som for alle, der har behov for trygheden i at være omkring ligesindede i et fordomsfrit og sikkert space for alle kroppe, køn, seksualitet og race.
ENGLISH VERSION
PLAYDAY is an open session for LGBTQ+ youth who are interested in the Ballroom culture, which was created by Latin and black trans women in 1960s New York in response to racism in the pageant scene.
PLAYDAY is formed to empower LGBTQ + and POC youth through various expressions in a safe space. Sessions will take place as an open training for everyone who has an interest in the Ballroomscene,and for anyone who needs the security of being around like-minded people in an open-minded and safe space for all bodies, gender, sexuality and race.
(Concept by Samara Revlon)

Detaljer

Dato:
21. oktober 2020
Tidspunkt:
19:00 - 22:00