Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Stress af // Mindfulness

19. juni 2018 @ 16:30 - 18:00

Gratis

Hver tirsdag inviterer vi dig til en eftermiddag med mindfulness. Trænger du til en pause fra den ellers travle hverdag, og er du nysgerrig på at lære nogle teknikker til at skabe mere ro og nærvær i dit liv? Så tag med til STRESS AF.

Mindfulness er en metode til personlig udvikling, til at skabe større klarhed omkring automatiske tanke- og handlemønstre og en metode til at træne sin koncentration, opmærksomhed og sit nærvær. Forløbet indeholder praktisk træning i forskellige mindfulness-øvelser, meditation og yoga samt præsentation og snak om forskellige temaer forbundet med mindfulness.

Du behøver ingen forudsætninger eller erfaring for at deltage – udelukkende en åbenhed og nysgerrighed for at lukke øjnene i og gå på opdagelse i det indre univers i samvær med andre.  STRESS AF er et drop-in forløb. Du behøver derfor ikke at være der hver gang for at følge med – du kan komme præcis, som det passer dig.

Tag gerne noget behageligt tøj på, som du kan bevæge sig i. Vi vil ofte komme til at lave nogle øvelser på en måtte til at starte med og desuden er det ikke særlig rart at sidde i cowboybukser.

 

Lea Sommer er udannet mindfulness-instruktør, arbejder som yogalærer og studerer psykologi på sidste år. Lea har gennem de sidste mange år fokuseret på sammenhængen mellem krop og psyke og det at skabe større ro, klarhed og forbundethed i hverdagen.

Detaljer

Dato:
19. juni 2018
Tidspunkt:
16:30 - 18:00
Pris:
Gratis
Begivenhed Kategori:

Sted

KBH+ Dansesalen
Emblasgade 175
København Ø, 2100 Danmark
+ Google Map