Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Sygt Romantisk // Samtaleaften om psykisk sygdom i kæresteforhold

14. maj 2019 @ 19:00 - 21:00

KOM TIL SAMTALEAFTEN OM PSYKISK SYGDOM I KÆRESTEFORHOLD

Er du eller en du kender i et forhold, hvor psykisk sygdom er en del af hverdagen?

Sygt Romantisk inviterer til samtaleaften, hvor vi kan tale med hinanden om f.eks. hverdagens udfordringer, mødet med omverden, dårlig samvittighed og om den kærlighed, der får det hele til at give mening på trods.

PROGRAM
Aftenen starter med et kort oplæg ved os, Mille og Anna Kim, hvor vi deler vores personlige historier om at være hhv. pårørende og syg i et kæresteforhold. Derefter er der åbent for samtalen, og alle kan byde ind med tanker, historier eller bekymringer.

Du er både velkommen med din kæreste og på egen hånd!

Arrangementet er GRATIS, men tilmelding er nødvendig senest d. 14/5 kl. 12 (men gerne før) på mail sygtromantisk@gmail.com

HVEM ER VI?
Vi er begge unge og i kæresteforhold med psykisk sygdom, og har på egne kroppe oplevet, hvor svært og ensomt det kan være. Under navnet Sygt Romantisk laver vi podcasts og events om psykisk sygdom i kæresteforhold. D. 14. maj inviterer vi til en samtaleaften for at gøre det, der hjælper allermest, når man står i noget svært: Snakke med nogen der forstår!

Vi ved godt, at det kan være svært at møde op og tale med fremmede om noget af det mest sårbare i ens liv, og derfor vil vi meget gerne høre fra dig, hvis du har spørgsmål, bekymringer eller noget, du har brug for, vi skal vide på forhånd – bare skriv en mail til sygtromantisk@gmail.com (evt. med dit telefonnummer) så kan vi tale sammen forud for eventet.

Detaljer

Dato:
14. maj 2019
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Begivenhed Kategorier:
, ,
Begivenhed Tags:
, ,
Hjemmeside:
https://www.facebook.com/events/581259085700740/