Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Yoga med Anne

22. oktober 2020 @ 10:00 - 11:30

OBS: MAX 10 PERSONER PGA. CORONA-SIKKERHED. FØRST TIL MØLLE!

Vil du finde redskaberne til bedre at håndtere en travl hverdag, styrke din krop og lære dig selv bedre at kende, så er yoga noget for dig!

Yoga handler om at forene og skabe balance mellem krop og sind for at opleve en større harmoni i tilværelsen. Gennem yoga løsner man i kroppen op for både psykiske og fysiske spændinger og er dermed til at reducere kroppens stressniveau. I løbet af de 90 minutter vil alle kroppens muskler systematisk blive gennemarbejdet, ens koncentrationsevne vil blive styrket og ens evne til at være nærværende blive optimeret.
Yoga er for alle og undervisningen vil bære præg af at sætte den enkeltes udøver selvudvikling i fokus. Det vil betyde, at strukturen derfor varierer fra gang til gang. Undervisningen vil være baseret på klassisk hathayoga, men vil inddrage elementer fra både flow, ashtanga og yin yoga, alt afhængig af klassens deltagere.

Anne Weissenborn er uddannet yogalærer i Nordindien fra Shiva Yoga Peeth, hvor hun har gennemført en 500-timers yogalæreruddannelse. Hun har efterfølgende undervist drop-in timer på samme skole i flere måneder. I undervisningen er hendes fokus at sikre, at alle udøvere forlader timen med mere overskud og ny energi til hverdagen.

//Yoga finder sted i lokalet ‘Body & Soul’ i KBH+. KBH+ ligger ved Emblasgade 175 ved den orange facade ved den store skorsten. Du finder det ved at gå ind af den sorte døre og ned for enden ad gangen ovre i venstre hjørne. Alle kan være med på holdet. Der vil være måtter, hjælpemidler, tæpper man frit kan bruge af i lokalet. Bær gerne behageligt, evt. løstsiddende tøj.

_____________________

AskovFonden KBH+ er et hus med et kulturmiljø, hvor fællesskab, musik, kreativitet, visuel kunst, iværksætteri, teater og projektmageri er platformen for fortællinger og udvikling for aktiv ungdomsdeltagelse – Kom og vær med!

Detaljer

Dato:
22. oktober 2020
Tidspunkt:
10:00 - 11:30