BLIV ENGAGERET I KBH+

BLIV ENGAGERET (frivillig) I KBH+ PÅ YDRE NØRREBRO

I KBH+ er vi alle engagerede. Hvad enten vi kommer til yoga, er frivillig til folkekøkken, afholder egne events eller noget helt fjerde. At være engageret i KBH+ betyder, at vi alle er en del af et fællesskab og løfter i flok. Har du lyst til at engagere dig i et kreativt hus med mange muligheder på Ydre Nørrebro? Har du lyst til at få nye, kreative kompetencer og tage del i spændende kulturprojekter? Og endeligt har du lyst til at blive en del af et rummeligt, rart og idérigt fællesskab med plads til alle? Så kom og vær med i KBH+!

KBH+, som er en del af AskovFonden, er et hus, hvor musik, visuel kunst, iværksætteri, teater, bevægelse, madlavning og projektmageri er platform for et unikt kulturmiljø – et miljø kendetegnet af kreativitet, aktiv ungdomsdeltagelse og fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi lader os inspirere og lærer af nogen, der ikke ligner os selv.

I KBH+ danner vi rammen for fællesskaber, hvor det er en værdi at være forskellige, fordi vi lader os inspirere og lærer af nogen, der ikke ligner os selv. KBH+ kan blive springbrættet for dine projekter, events, idéer, personlig udvikling, dit nye job eller nye fællesskaber og netværk. Uanset hvad der bringer dig hertil, så er du mere end velkommen!


Som engageret (frivillig) i KBH+ kan du:

  • – Bruge eller få nye, kreative kompetencer inden for musik/teater/bevægelse/yoga/kommunikation/projektledelse/kunst/lys & lyd/samarbejde m.m.
  • – Idéudvikle, planlægge og afvikle kulturevents
  • – Være en del af et fællesskab om bl.a. kulturprojekter, hvor der er plads til alle
  • – Få mulighed for at blive undervist i og være med til at lave mad til folkekøkken hver anden tirsdag

KBH+ kan blive springbrættet for dine projekter, events, idéer, personlig udvikling, dit nye job eller nye fællesskaber og netværk – uanset hvad der bringer dig hertil, så er du mere end velkommen!

Hvis det lyder som noget for dig, så hører vi rigtig gerne fra dig!

Kontakt frivilligkoordinator Stine Lindstøl Spørring på tlf: 60 68 29 11 eller stine.spoerring@askovfonden.dk (eller kom forbi en dag og sig hej!).

Hvis det lyder som noget for dig, så hører vi rigtig gerne fra dig!

Kontakt frivilligkoordinator Stine Lindstøl Spørring på tlf: 60 68 29 11 eller stine.spoerring@askovfonden.dk (eller kom forbi en dag og sig hej!).