BLIV FRIVILLIG I KBH+

I KBH+ kalder vi også det at være frivillig for at være engageret – det er nemlig kernen i frivillighed. At være engageret i KBH+ betyder, at vi alle er en del af et fællesskab og løfter i flok. Har du lyst til at engagere dig i et kreativt hus med mange muligheder på Ydre Nørrebro? Har du lyst til at få nye, kreative kompetencer og tage del i spændende kulturprojekter? Og endeligt har du lyst til at blive en del af et rummeligt, rart og idérigt fællesskab med plads til alle? Så kom og vær med i KBH+!

KBH+, som er en del af AskovFonden, er et hus, hvor blandt andet bevægelse, teater, kunst, musik, madlavning og projektmageri er platform for et unikt kulturmiljø – et miljø kendetegnet af kreativitet, aktiv ungdomsdeltagelse og fællesskaber.

KBH+ kan blive springbrættet for dine projekter, events, idéer, personlig udvikling, dit nye job eller nye fællesskaber og netværk. Uanset hvad der bringer dig hertil, så er du mere end velkommen!

Vi er et hus i konstant udvikling og derfor opfordrer vi dig til at kontakte os, hvis du har ideer du vil vende med os eller generelt spørgsmål om huset.

Kontakt frivilligkoordinator Oliver på tlf: 92 82 12 92 eller Oliver.Pedersen @askovfonden.dk (eller kom forbi en dag og sig hej på Emblasgade 175, København Ø).