Body SDS-grundtræning hos KBH+

Siden d. 6 februar har KBH+ kunne tilbyde gratis Body SDS-træning hver onsdag med Anne Weissenborn. Holdet er allerede blevet en kæmpe succes og vi glæder os til at byde endnu flere velkommen i de kommende måneder.

Body SDS Grundtræning er en god balance mellem konditionsøvelser, styrketræning og afspænding af kroppen. Her arbejder du med hele kroppen og aktiverer alle led og muskelgrupper. Flere benytter denne træningsform til at vedligeholde sin krop og holde sit energiniveau og sin livsglæde oppe.

I løbet af de 90 minutter som sessionen varer kombineres konditionsøvelser, styrketræning og afspænding, som:

– gennemarbejder alle led & muskler
– styrker hele din krop
– forbedrer din kropsholdning
– retter op på ubalancer og skævheder
– optimerer din vejrtrækning
– skaber en større følelse af frihed i kroppen

Det er kort sagt noget for dig, som gerne vil have mere energi til din hverdag og bedre kontakt til din krop.

Kurset afholdes som nævnt af Anne Weissenborn, som også står for vores Yogahold hver tirsdag og torsdag.

Om behandleren:

“Mit navn er Anne og jeg er 30 år og er 2.års studerende på Body-SDS uddannelsen. Min fascination for sammenhængen mellem krop og sind blev jeg præsenteret for i min yogapraksis for 9 år siden. Det har været indgangen til en konstant større nysgerrighed omkring, hvordan det hele menneske fungerer. Jeg har en bachelor i Kommunikation og Socialvidenskab. Efterfølgende har jeg sammenlagt boet et år i Nordindien, hvor jeg blev uddannet yogalærer og selv begyndte at undervise. Desuden har jeg her fået yderligere undervisning i meditation og åndedrætsteknikker, som indeholder værdifulde redskaber til at skabe en krop i harmoni. Den dag i dag underviser jeg yoga flere steder i København. Jeg stiftede bekendtskab til Body-SDS af tilfældighedens veje, men allerede efter én behandling kunne jeg mærke, hvor effektiv denne behandlingsform er og hvilket fantastisk redskab det er til at komme ned i kroppen. Efterfølgende har jeg selv anvendt Body-SDS til både at komme af med fysiske skavanker og gamle følelsesmæssige ophobninger og benytter det til regeltmæssigt til at nulstille mit system i hverdagens stress og jag.”


Praktisk:

  • Holdet bliver fyldt op efter først til mølle-princippet – dvs. at når holdet er fyldt op, må man desværre vente til næste uge.
  • Holdet er først og fremmet et tilbud til unge mellem 16 og 30 år
  • Det er gratis at deltage
  • Skriv til KBH+ på facebook for mere information
  • Følg med i begivenheden her på facebook