Caféen

Unge i KBH+ har kickstartet Caféen i huset og vi kan slet ikke få armene ned!

Caféen er blevet superhyggelig og alle er velkomne til øko og hjemmeristet kaffe, iskaffe, mynte- og citron/ingefær-iste, brætspil, en sludder, læsning af en bog m.m..

Vi har åbent tirsdage og torsdage fra 10:30-21:00 og udvalgte fredage fra 15-21. Vi rister, kværner og brygger vores egen økologiske kaffe fra 4 verdensdele til slowbrew og iskaffe og har succes med vores populære hjemmelavede ingefær/citron-iste og te af friske mynteblade.

Vi afholder events arrangeret af de frivillige i caféen, såsom Kaffe & Vinyl, Sound & Science og Poesi-aften, Kunstudstillinger, Perleplader & Podcast og loppemarked. Følg med på vores facebook og i kalenderen.

Vil du være med?

Vi drømmer om en ungedreven café, hvor alle føler sig velkomne og kan hænge ud så meget som muligt. Jo flere frivillige, jo oftere kan vi åbne caféen, så vi byder interesserede frivillige velkommen!

Har du f.eks. 3 timer om måneden, som du vil bruge på a) at holde åben i caféen, b) være med til at udvikle events omkring scenen eller c) gøre de fysiske rammer endnu mere indbydende? Så smid en mail eller sms efter frivilligkoordinator Janni på janni.nielsen@askovfonden.dk eller tlf.: 30 73 54 65.