KBH+ er lukket ned på den klassiske måde, men er åben på nye måder – kun fantasien sætter grænser!

Skrevet af Stine Hamburger

 

KBH+ er stedet hvor man som ung kan mødes med andre og får gode oplevelser sammen. Det er stedet hvor man sammen oplever noget, skaber noget og afvikler noget sammen. I en tid som den vi står i lige nu, arbejder vi selvfølgelig i KBH+ på højtryk for at designe nye måder at mødes på, så vores KBH+ ånd fortsat er til stede i nye tiltag. Vi giver ikke op, og vi håber I vil være med os i vores nye tiltag og skabe nye fællesskaber sammen i denne nye tid. Så hold øje på vores platforme der vil ske ting og sager i denne uge….

Vi ved mange vil opleve mindre gode dage i den kommende tid. Vi tænker på jer, og håber, at vi via vores platforme kan tilbyde jer sparring, gode oplevelser og andre relevante tilbud. Vi håber også, at I vil komme med jeres ideer til hvad vi kan gøre sammen i denne tid – på afstand, men alligevel sammen.

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at det for os der plejer at komme i KBH+ dagligt, er svært ikke at holde fysisk åbnet i det dejlige hus. Men vi ved det er det rigtige for alle. At vi netop ikke mødes fysisk før på den anden side af denne periode.

Selvom vi i øjeblikket mest har fokus på at lukke ned og begrænse vores fysiske kontakt til andre mennesker, kan det være en oplagt tid til, at vi deler de gode netværk der findes online, og have tid til at udvikle og afprøve nye ideer. En nedlukningsperiode kan derfor bruges som en mulighed for at lære mere om sig selv og blive introduceret til nye dele af vores lokalsamfund og verdenen.

Vi håber at møde jer derude i det digitale og at vi sammen kan skabe nærhed og fællesskaber, selv om der er fysisk afstand.