Klubben på gaden i teams med den rette afstand selvfølgelig

Skrevet af Mads Elttör Nielsen og Ali El-Saadi

KBH+ Klubben holder normalt åbent i fysiske lokaler året rundt, men har selvfølgelig i denne særlige tid ændret på hverdagen, og I denne tid er Klubben selvfølgelig ikke fysisk åben. Klubbens ansatte er aftentimerne på gaden, og snakker med de unge der ellers normalt ville have været i Klubbens lokaler. Det sker selvfølgelig med den rette afstand, og der er ikke håndtryk de unge og ansatte imellem, som ellers er helt normalt mellem medarbejdere og unge fra Klubben.

I aftes var vi rundt i gaderne omkring Klubben, og vi mødte unge fra Klubben, der var glade for at se os. Det var rigtig rart at høre dem fortælle at de alle tager deres forholdsregler, og bakker op om det Statsministeren opfordrer os alle til, nemlig at holde afstand, have høj hygiejne og passe på hinanden netop ved ikke at være sammen som vi ellers plejer. 

Vi oplever at det er en god ting at vi er synlige i gadebilledet, og at vi kan være med til at sikre at alle unge er informerede om den nye situation, og at vi kan understrege vigtigheden af at man ikke opholder sig i grupper på gaden, men i stedet for er derhjemme.

Klubben samarbejder tæt sammen med det udegående team Københavner Teamet og holder sig orienteret om retningslinjerne for at arbejde på gaden i Københavns Kommune. Vi er gode til at snakke sammen (på telefonen selvfølgelig) og høre om hvad der sker i området og dermed styrke vores egen indsats.

Hvis man er ung fra Klubben og har brug for en snak med en af os ansatte så ræk endelig ud, man kan altid ringe til Safih Butt lederen af Klubben på 52301288 og få en god snak i denne svære tid.