Kreativ igangsætter

header

Din kreativitet, din by! 

Kreativ igangsætter er et intensivt uddannelsesforløb, hvor du vil arbejde med at gå fra idé til handling. Du vil udvikle dine kompetencer og få sparring indenfor idéudvikling, gennemslagskraft, samarbejde og eventplanlægning. Det skal du bruge til at udvikle et til flere kreative og innovative events, som er med til at gøre en positiv forskel i din by.

Temaet for forårets forløb er ’Møder i byen’. Vi skal arbejde med interaktion, leg og engagement og skabe events både på Ydre Nørrebro og et bidrag til Dansk Arkitektur Centers (DAC) forårsudstilling. Gennem uddannelsen vil du møde forskellige kulturelle iværksættere, som har sat deres aftryk på Københavns kulturelle scene og professionelle konsulenter inden for projektledelse.

 

din_by

Hvem er det for?
Kreativ igangsætter er for dig mellem 17 og 26 år. Du kan både være mere øvet inden for eventskabelse eller mere ny på området – det eneste krav vi stiller er, at du har lyst til at være med til at skabe innovative og kreative events og har lyst til at udvikle dine kompetencer herom i et intensivt og alternativ læringsforløb. Vi skal nok sørge for at differentiere og bidrage til, at I kan lære og rykke jer på hver jeres måde.

Program:
Uddannelsesforløbet kører fra d. 17. marts til 30. april. Vi vægter det praktiske i uddannelsen meget højt, men supplerer dette med spændende undervisning inden for idéudvikling, samarbejde, gennemslagskraft og planlægningsværktøjer.

Tirs. 17. marts: Kick off
Lør.   21. marts: Samarbejde og teambuilding
Søn.   22. marts: Idé-udviking
Tirs. 26. marts: Prototypeværksted
Tors. 31. marts: Gennemslagskraft
Tirs. 7. april: Pitch og feedback
Tors. 9. april: Eventplanlægning
Tirs. 14. april: Eventudflugt
Tors. 16. april: Samarbejde
Tirs. 21. april: Eventplanlægning
Tors 23. april: Eventplanlægning
Eventafvikling (datoer kommer)
Tors. 30. april: Afslutning

Undervisningen ligger 16.30-19.00 med undtagelse af lørdag d.21 og søndag d. 22, som er 11.00-17.00. Der kan forekomme opgaver undervejs, som I laver individuelt eller som grupper – det kommer alt sammen til at afhænge af jeres idéer til de events, som I gerne vil skabe.

Hvilke events skal vi lave?
Gennem uddannelsen vil du som sagt få til opgave at skabe konkrete events, som du er med til at udvikle fra bunden. Med de events er du selv med til at sætte et personligt, innovativt og kreativt fodspor i din by og med til at gøre en positiv forskel.

På uddannelsen arbejder vi ud fra et overordnet tema, som holdets læring og produktioner skal tage udgangspunkt i – her i foråret er temaet ”Møder i byen”. Hvad det rummer vil du udforske med resten af holdet – vores eneste krav er, at jeres idéer til events under denne ramme skal indeholde interaktion, leg og I skal udforske engagement samt være forankret på Ydre Nørrebro hos os.

Også specielt for holdet her i foråret er, at Dansk Arkitektur Center (DAC) har inviteret os med til at lave et bidrag til deres forårsudstilling om borgerinitiering og borgerinvolvering. Det vil sige, at noget af det vi finder frem til skal vi ind og vise i udstillingen på den ene eller anden måde. Derfor vil et element af vores forløb være bundet op på at lave noget dertil og vi får besøg af repræsentanter fra DAC.

Hvordan kan jeg være med?
Hvis du ønsker at deltage, så send en kort motiveret ansøgning om, hvorfor du gerne vil være med til annette.rohde@askovfonden.dk senest onsdag d. 4. marts 2015. Vi holder samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning. Du skal være mellem 17-26 år. For mere information ring på 24405477.

Uddannelsesforløbet udbydes af KBH+, AskovFonden blandt andet i samarbejde med KøbenhavnerTeamet og Dansk Arkitektur Center.

Se mere om KBH+ uddannelser bl.a. her: www.projektakademiet.dkkreativ igangsætter mini

 

 

Sidste års uddannelsesforløb her.