Lær Laura at kende

Lær Askovfonden KBH+ at kende. I dag møder du Laura Rimmer Dueholm, som både er praktikant og projektakademist i KBH+. Læs mere om Laura her.

Hvad skal du lave i KBH+?

Jeg skal stå for at åbne yoga, tage godt imod alle, som kommer i huset, og informere dem om vores aktiviteter og arrangementer. 

Fortæl os om din rejse, der førte dig til KBH+?

En ven anbefalede mig at tage forbi KBH+, da jeg søgte et kreativt fællesskab i København. Kort tid efter stod jeg i det farverige graffiti-univers på Emblasgade 175.

Den dag glemmer jeg aldrig. Jeg blev SÅ fascineret af den særlige stemning, der var i området og i huset – og jeg følte mig med ét hjemme!  

Hvad glæder du dig til i din nye stilling?

Jeg glæder mig til at være en del af et mangfoldigt ungehus, hvor der er højt til loftet, en inkluderende atmosfære og en kreativ ånd. Samtidig ser jeg frem til at blive inspireret af alle de forskellige sjæle, som hver dag kommer i KBH+.  

Hvad er din yndlingsmorgenmad?

Det må være havregrød med kondenseret mælk, mandler og hindbær. Men det er et lidt for ambitiøst projekt i hverdagen, så det bliver ofte kun til yoghurt med mysli.   

Hvis du var strandet på en øde ø, hvilke 3 ting ville du have med? hvorfor?

En selv-sejlende båd. Så jeg kunne hente min familie, venner og kæreste. Jeg er meget social, så jeg ville blive skør, hvis jeg skulle være der helt alene.   

En god podcast-app, så jeg kunne få stimuleret mit nysgerrige sind.

Og et par dykkerbriller. Så jeg kunne chille rundt og se på farverige fisk, når jeg blev rastløs.

Yndlingsfilm?

Den er svær. Jeg bliver let rastløs, når jeg ser film. Det hænger nok sammen med, at jeg er vokset op i en energisk familie, hvor der altid er gang i 100 projekter. Så jeg er ikke vant til at sidde ned. Men en af de film, som jeg faktisk har set til ende, er The Florida Project. Den er virkelig god.       

Yndlingsbog?

Det må være Americanah af Chimamanda Ngozi Adichie. Det er en gribende roman, som behandler forholdet mellem race, identitet og diskrimination på en humoristisk og reflekteret måde. Den kan varmt anbefales J

Det bedste du ved at bruge weekenden på?

Jeg elsker at tilbringe weekenderne i min families sommerhus – især når jeg kan vågne op til morgensol på terrassen, lyden af havet og vinden i træerne. Og ellers elsker jeg at tage en morgendukkert ved Svanemøllen, se fotoudstillinger, gå til danseworkshops og chille rundt på Nørrebro.