Lær Nina at kende

Lær Askovfonden KBH+ at kende. I dag møder du Nina Rasmussen, som er vores nye vidensmedarbejder. Som skal styrke vores relationellearbejde på tværs af vores indsatser.

Fortæl os om din rejse, der førte dig til KBH+?

Første gang jeg mødte KBH+ var gennem mit frivillige arbejde for Roskilde festivalen, hvor jeg er projektleder i Arts & Activism. Først besøgte jeg RAPOLITICS og senere viste Allan Klie mig rundt i huset og fortalte om KBH+. Jeg blev med det samme vild med både bygningerne, energien og de spændende projekter der lever i KBH+. Jeg følte mig meget velkommen og gik derfra med gode idéer og et kæmpe smil. Siden har jeg oplevet et par teaterforestillinger – bl.a. HOME, som virkelig gjorde indtryk.
Da jeg så stillingsopslaget som Vidensmedarbejder blev jeg virkelig begejstret – og jeg følte faktisk lidt, at stillingen var som skabt til mig (eller omvendt). Og vi blev heldigvis enige om, at det var et godt match.

Hvad glæder du dig til i din nye stilling?

Jeg glæder mig allermest til at blive en del huset og lære mere om alle de spændende initiativer i KBH+. Jeg kommer jo med nye friske øjne, og vil derfor let kunne se det, der virker godt og skaber værdi i KBH+. Næste skridt er at sætte ord på det – og jeg glæder mig til, at vi sammen skaber et sprog omkring hvad det er, der rykker ved at være en del af KBH+ og hvorfor vi gør det, vi gør.

Hvad er din yndlingsmorgenmad?

Én jeg ikke selv har lavet 😉 Luksusversionen er french toast, friske jordbær og melon  – selvfølgelig en god kop kaffe. Og et blødkogt æg. Og yoghurt med god müsli. Og… Generelt elsker jeg morgenmad – det er et yndlingsmåltid, hvis der er tid til at nyde det!

Hvis du var strandet på en øde ø, hvilke 3 ting ville du have med? hvorfor?

1) En flot fyr, der har vundet Robinson (overlevelse og selskab sikret i én)
2) Vatpinde (hader vand og sand i ørerne)
3) Min computer (inkl. wifi).

Yndlingsfilm?

Er ikke så god til at vælge yndlingsting faktisk… Men den film jeg først kommer i tanke om er ‘Eternal Sunshine On A Spotless Mind’. Den gjorde indtryk og er set mange gange.

Yndlingsbog?

Samme svar som ovenfor – its hard to choose! Men Shantaram af Gregory David Roberts er i hvert fald god og læst flere gange.

Det bedste du ved at bruge weekenden på?

Min yndlingsweekend består af mange elementer: Fredag = Fest og ballade. Lørdag bruges med vennerne og god mad – og søndag skal være en langsom dag med yoga og ellers INGEN planer, så der er tid og plads til at gøre lige det jeg har lyst til.