Lær Olivia at kende

Lær Askovfonden KBH+ at kende. I dag møder du Olivia Curtis, som er vores nye praktikant indtil jul. Olivia kommer blandt andet til at arbejde tæt sammen med projektakademiet og Klubben.

Hvad skal du lave i KBH+?

Jeg er i praktik på KBH+ i det her semester. Jeg læser en kandidat i Læring og Forandringsprocesser på Aalborg Universitet i København, og både læring og forandring passer jo heldigvis meget godt ind i huset og især på Projektakademiet, hvor jeg lige nu er tilknyttet. Derudover skal jeg også være med til at skabe mere aktivitet på tværs af husets mange indsatser og målgrupper. Det bliver en mega spændende udfordring, som jeg ser meget frem til.

Fortæl os om din rejse, der førte dig til KBH+?

Jeg kender til KBH+ gennem min studieveninde, og så kender jeg også Stine Spørring fra kulturteamet fra de gode, gamle gymnasiedage. Jeg undersøgte alt, hvad jeg kunne om KBH+ og talte med Stine om huset, og da jeg så havde været herude til både Folkekøkken og til rundvisning, var jeg solgt – det var jo det ideelle praktiksted for mig!

Hvad glæder du dig til i din nye stilling?

Listen er lang! Jeg glæder mig meget til at være en del af huset, hvor der er en helt særlig stemning og til at beskæftige mig med alt det arbejde, der foregår herude, som jeg virkelig tror på og gerne vil lære mere om. Jeg har længe beskæftiget mig med socialt arbejde og med medier som det fælles faglige arbejde. Så jeg glæder mig sindssygt meget til at få endnu større indsigt i KBH+’ arbejde med kunst og kultur og mødet med en masse nye, unge mennesker, som forhåbentlig også kan lære mig en hel masse.

Hvad er din yndlingsmorgenmad?

Her ville det være fedt her at svare skyr med frugt. Men i virkeligheden banker mit morgenmadshjerte jo for en mandelcroissant fra Brød.

Hvis du var strandet på en øde ø, hvilke 3 ting ville du have med? hvorfor?

Min telefon med uanede mængder gode playlister. Og noget snor – jeg er så lidt friluftsmenneske som overhovedet muligt, men har en idé om, at snor er godt i den slags øde-ø-situationer. Så i virkeligheden ville jeg nok også tage Stine Spørring fra KBH+ med, som har alt det rette gear og har langt større overlevelseschancer, end jeg selv har i den vilde natur.

Yndlingsfilm?

Jeg ser faktisk sjældent film, jeg er langt mere en serie-kind of girl. Og så med min gode dyne, som jeg holder så uendeligt meget af at ligge med på sofaen og se serier en hel dag, hvis jeg kan slippe afsted med det.

Yndlingsbog?

Der findes godt nok mange gode bøger i denne verden, så den er svær. I sommers læste jeg Thomas Korsgaards ’Hvis der skulle komme et menneske forbi’ – den er kanon! Jeg læser meget på mit studie, så jeg glæder mig også til, at jeg er færdig til sommer, så jeg kan få læst alle de gode romaner, der er blevet erstattet af skolebøgerne.

Det bedste du ved at bruge weekenden på?

Jeg er virkelig glad for at være i sommerhus. Med alt hvad det indebærer af lange gåture, god tid til madlavning, kul på grillen, for mange myggestik, sene nætter og lange morgener, hvor jeg ikke har andet valg end at være sammen med menneskerne omkring mig og lade eksamener, vækkeur og dårlig samvittighed ligge derhjemme.