Lær Sine Laura at kende

Lær Askovfonden KBH+ at kende. I dag møder du Sine Laura som vi fornyligt  har haft glæden af at byde velkommen til KBH+ teamet.

 

Hvad skal du lave i KBH+?

Jeg er blevet ansat som studentermedhjælper i WUK-teamet (Workshops-, Uddannelse- og Kommunikations-teamet) hvor jeg, sammen med Kimmie, skal være med til at facilitere Projektakademiet, samt foretage diverse administrative opgaver vedrørende planlægningen og udviklingen af Projektakademi-uddannelsen. Derudover skal jeg være med til at udvikle forskellige workshops i KBH+ huset, samt arbejde med en kommunikationsstrategi med henblik på at gøre KBH+ huset mere “gennemsigtigt” og målrettet til brugerne af huset.

 

Fortæl os om din rejse, der førte dig til KBH+?

Min rejse startede i foråret 2017 hvor jeg søgte ind på Projektakademiets team 8. Jeg havde hørt om uddannelsen gennem en god ven der selv havde gået på Projektakademiet og da han fortalte om det var jeg solgt – den uddannelse var LIGE mig. Jeg var så heldig at komme ind sammen med 18 andre spændende mennesker, og det var starten på 10 lærerige, udfordrende og sjove måneder. Efter jeg stoppede i maj blev jeg ved med at komme herude og nu hænger de så altså på mig.

 

Hvad glæder du dig til i din nye stilling?

Først og fremmest glæder jeg mig til at se det nye hold udvikle sig og lave spændende og givende projekter for Nørrebro og omegn. Derudover ser jeg frem til at arbejde sammen med de spændende og inspirerende mennesker der holder til herude, samt at være med til at give KBH+ en mere solid plet på landkortet.

 

Hvad er din yndlingsmorgenmad?

Nu ligger landet faktisk sådan, at jeg langt mere er et aftensmads-menneske (hvis der findes sådan en betegnelse?), hvorfor croissant og andre søde sager ikke står øverst på listen. Hvis jeg selv kunne vælge helt frit ville jeg spise lasagne og pizza til morgenmad hver dag – men det ville vægten nok ikke være helt tilfreds med (desværre). Så jeg holder mig ofte til en STOR kop kaffe og måske et smilende æg på ristet rugbrød.

 

Hvis du var strandet på en øde ø, hvilke 3 ting ville du have med? hvorfor?

Først og fremmest skal det siges at jeg er ufattelig dårlig til at være alene uden noget til at distrahere mig (hvorfor jeg ofte har gang i op til flere gadgets af gangen – musik, serier, spil og skrivearbejde på en og samme tid). Derfor ville jeg måske have godt af at bruge min tid på øen til at lære at være i stilheden – så mit hippie-agtige svar må blive ABSOLUT INGENTING (Eller måske kan man være heldig at finde en volleyball som selskab – Cast Away-style)

 

Yndlingsfilm?

Jeg er simpelthen den dårligste til at huske filmtitler og skuespillere. Men en række film der har fulgt mig siden jeg var helt ung er “Kærlighed ved første hik”-filmene. Det er helt klart ikke de film jeg er mest stolt af at have set utallige gange, ikke desto mindre har de altså en helt speciel plads i mit hjerte.

 

Yndlingsbog?

Alt med Tove Ditlevsen! Jeg sluger simpelthen alt hvad hun har skrevet – lige fra hendes børnebøger til de dystre digtsamlinger. Min Tove Ditlevsen samling rummer på nuværende tidspunkt lidt over 60 forskellige bøger og jeg drømmer om at den en dag skal indeholde alt hvad der findes (hvilket, desværre, nok er ret urealistisk).

 

Det bedste du ved at bruge weekenden på?

Jeg elsker at starte weekenden med en tur på genbrugsjagt på den lokale genbrugsstation. Næste stop på turen bliver ofte Sham Bageri på Frederikssundsvej (Nordvest), hvor de serverer de lækreste små brød og kager alt imens man sidder ved små caféborde og kan studere alle de forskellige mennesker der kommer forbi. Aftenerne vil jeg helst bruge på at drikke vin med mine venner og/eller min kæreste, alt imens vi laver lækker middag og hører alt for høj musik på anlægget.