Marianne Jelved indtræder i AskovFondens bestyrelse

Vi glæder os også i KBH+ til at Marianne Jelved er med i AskovFondens bestyrelse da hun altid har været fortaler for unge og kunsten og kulturens betydning for os som mennesker. Vi har allerede tidligere i år haft glæde af at besøge Christiansborg med hende i Pigeklubben. 

Alle børn skal have en tryg hånd på ryggen og uligheden i Danmark skal mindskes, også gerne med nye finansieringsformer. Dette er vigtige mærkesager for Marianne Jelved, som d. 26. Maj 2020 indtræder i AskovFondens bestyrelse.

Marianne Jelved har alle dage insisteret på retten til at stille spørgsmål om hvad vi gør, hvad der kommer ud af det, og med en stærk social samvittighed interesseret sig for samfundet, menneskers livsvilkår og menneskers muligheder. Værdier, der går hånd i hånd med AskovFondens arbejde.

Med over 30 års erfaring, og stærke mærkesager, kan Marianne Jelved bidrage positivt til AskovFondens arbejde med at hjælpe mennesker i udsathed, til at tage ansvar og ejerskab for deres eget liv, og det samfund de er en del af.

”Jeg glæder mig til at være med til at prioritere løsninger, der fører til bedre liv for mennesker i vores samfund. Vi kan og skal gøre det bedre for dem, der har brug for en hånd.” – Marianne Jelved.

Marianne Jelved har været medlem af Folketinget for Radikale Venstre siden 1987. Hun er uddannet folkeskolelærer, og har tidligere fungeret som både økonomi-, kirke og kulturminister, samt minister for nordisk samarbejde.

Lige præcis samarbejde med civilsamfundet prioriterer Marianne Jelved højt. Både som politiker og privatperson har Marianne Jelved altid været optaget af, hvad der skaber et samfund og hvad det er, der gør Danmark vellidt og respekteret.

”Marianne er for mig indbegrebet af socialt engagement og jeg ser frem til at samarbejde om, at udvikle fremtidens sociale løsninger.” siger Helle Øbo, Adm direktør i AskovFonden.