Mød Carsten fra Projektakademiet

Hej Carsten. Hvad laver du for tiden?

”Jeg er i gang med at forberede festivaler, der kommer til at ske i løbet af sommeren. Det går ud på at booke bands og udtænke sjove koncepter og happenings til Sound-Tjek Festival, Midsommer Festival og Gutter City.”

 

Hvad fik dig til at søge ind på Projektakademiet?

”Jeg var startet herude som Kulturmager for at lave events, så jeg hørte om Projektakademiet. Det var en uddannelse skræddersyet til mig. Sjov, kreativ og anderledes – på den fede måde.”

 

Hvad er Projektakademiet?

”En kreativ projektlederuddannelse. Projektakademiet skaber et rum for unge mennesker til at lave virkelige projekter. Der er plads til at fejle. Faktisk bliver det at fejle set som en læringsproces.”

 

Hvorfor er det fedt at gå på Projektakademiet?

”Sammenholdet i klassen. Og at du møder så mange forskellige mennesker – alt fra kaospiloter til folk, der arbejder hos DR. Du for lov til at høre om alle de her sindssygt spænende menneskers erfaringer.”

 

Hvad har du lært?

”At du ikke skal være så bange for at fejle. Se det som en læringsproces. På Projektakademiet er det erfaringsgivende at fejle.”

 

Hvordan har du udviklet dig personligt ved at gå på Projektakademiet?

”Jeg er blevet mere bevidst om, hvad jeg kan og ikke kan.”

 

Hvad har været det bedste øjeblik på Projektakademiet indtil nu?

”Vejledningstimerne er meget givende. Vores første og fælles projekt Rul For Dit Kvarter. Det var helt sindssygt at vi på en måned lavede det. Vi var en gruppe, der slet ikke kendte hinanden.”

 

Hvis du nu skal anbefale PA til dem, der overvejer at søge ind nu, hvad vil du så sige?

”Søg ind, hvis du gerne vil ha’ en markant anderledes undervisning og uddannelseskultur. Du får muligheden for at komme ud og være en del af KBH+ og bliver en del af et hus med utrolig højt til loftet, plads til at fejle og mulighed for at få udlevet dine vildeste projektidéer.”

 

Tak til Carsten.

 

//

 

Hvis du gerne vil vide mere om Projektakademiet og møde Carsten og de andre fra Projektakademiets Team 7, så tag med til info-aften torsdag d. 16. marts kl. 17.00 – 18.30. 

Klik og læs mere om info-aften her.

Du kan blive klogere på Projektakademiet lige her.