My Lovely Demon

 

Hvordan spiller en så kompliceret kunstart som musikteater sammen med emner som splittelse og indre dæmoner? Det har vi undersøgt her i KBH+ AskovFonden.

De seneste måneder, mens efteråret med dets regn og kulde har sneget sig ind i os alle, har vi her i KBH+ arbejdet med dæmoner og splittelse. Sammen med et topengageret teaterhold har vi siden september arbejdet på at stykke et dæmonisk og fængende musikteater sammen. Premieren er torsdag d. 15.

Teaterprocessen, som vi kalder den, har haft tre overordnede faser. Præmissen hele vejen igennem har været et tæt samarbejde med professionelle skuespillere, dramaturer, musikere, tekniker osv. Der har givet et indblik i hvordan teater produceres i professionelle lag.

Den første fase var en skriveproces, hvor vi sammen trådte ind i mørke universer og absurde fortællinger. Den næste fase bestod af en musik- og kompositionsfase hvor sangere og musikere har arbejdet tæt sammen for at lave smukke, dystre numre.

Den sidste fase er den vi er i nu. Her kommer alle teaterholdets talenter på spil, skuespillerne øver sig som besatte. Lysteknikerne pusler, piller og perfektionerer. Video og lyd skaber uforglemmelige billeder der både kan ses og høres. Musikerne og sangere stemmer både stemmer og instrumenter. KBH+ summer af liv (og død) ud på de sene aftener, hvor kaffe og pizza er blevet en ting der går hånd i hånd.

Du finder begivenheden her