Pigeklubben er åben – bare på nye måder

Skrevet af Pernille-Lykke Schwarz

Pigeklubben holder normalt åbent i KBH+ om eftermiddagen og i aftentimerne det meste af ugen, men i denne tid er arbejdet blevet noget anderledes, men ikke desto mindre er Pigeklubbens tilstedeværelse super vigtig, da det at være en del af et fællesskab betyder så meget for alle os mennesker. Arbejdet foregår selvfølgelig fra et lidt andet sted end i KBH+, men formålet er det samme. At skabe gode fællesskaber, oplevelser og give alle de unge en følelse af at høre til et sted. Arbejdsbordet ser også ud på en ny måde, og der er også tid til at trække lidt frisk luft i haven.

 

Vi kan skabe fællesskaber på mange måder og via mange platforme, og vi har allerede de ansatte imellem snakket om, hvordan vi får vores hverdag til at gå lige nu, og pigerne har delt billeder af et hverdagsmoment med hinanden. Både for at skabe nærhed selvom vi er langt fra hinanden, og også for at skabe den stemning vi normalt har i Pigeklubben, hvor vi er sammen, griner, pjatter og snakker om det der også er svært.

Vi vil i den kommende tid målrette vores arbejde i Pigeklubben så vi imødekommer den noget anderledes hverdag alle pigerne selvfølgelig er i, og vi giver ikke op bare fordi vi ikke kan mødes fysisk. Vi vil sikre at der er et godt grin, en alvorlig snak, hjælp til lektierne, træning samtidig (uden at være sammen) og dyrke det særlige fællesskab vi har i Pigeklubben og som vi alle holder så meget af.