KBH+ Forløb

Plusforløb & Brobygning

Er en mulighed for dig, der står uden job og ikke er i gang med en uddannelse.

Du får 16 uger i KBH+ hvor du har individuelle samtaler, faste aktiviteter og deltager i workshops, som passer til dine behov og interesser. Vi tilbyder støtte og hjælp til de problemer eller forhindringer, som du står med her og nu, uanset om det handler om at navigere i systemet, starte på en frisk eller finde en ny vej. Sammen baner vi vejen til din fremtid.

Du får en særlig relationsmedarbejder, der følger dig i dit KBH+ Forløb, og sikrer at du får det bedst mulige individuelle forløb. Du bliver teamet op med den i huset, der bedst matcher dine interesser.

I KBH+ tror vi på, at aktivering gælder både kroppen og psyken. Derfor kan du fylde din hverdag ud med fysisk træning og kreative workshopforløb. Er du glad for yoga, så har vi yoga to gange om ugen. Du kan også danse eller styrketræne, hvis det mere er dig. Du kan gå til billedkunstworkshop hos en ægte billedkunster og lære om livet som kreativ. Hvis du mere er til at mixe musik og prøve kræfter med dine musikevner, så har vi et studie, hvor du kan lære af professionelle musikfolk.

Se både træning og workshops i kalenderen her. Nogle af aktiviteterne er åbne for alle. De grå hold er lukkede hold, som kun er for dig i KBH+ Forløb.

.