Racisten

Fra d. 7.-12. juni byder KMT hver aften kl. 21 på den dramatiserede audiowalk ”Racisten” med efterfølgende bar, bål og hygge.

Det er snart et stykke tid siden AskovFonden KBH+ havde fornøjelsen af at byde Københavns Musikteater (KMT) velkommen hos os i Ragnhildgade. KMT er et mangfoldigt teatertilbud, der arbejder aktivt med lokal forankring. Musikteatret har et stort ønske om at udvide publikumsskaren til et yngre publikum, der ikke plejer at gå i teateret, med deres teaterudbud. Denne måned er der en audiowalk på Ragnhildgade.

I ”Racisten” oplever publikum med og uden høretelefoner ni forskellige scenarier, der udgør en aften i hovedpersonen Rasmus’ liv. I tråd med forlægget, Dostoyevskis roman ”Forbrydelse og straf”, begår Rasmus en forbrydelse, der får konsekvenser.
”Det er en audiowalk, hvor man både får en lydoplevelse i høretelefoner med elektronisk musik og en monolog, og parallelt kommer man på en lille rejse i Ragnhildgade 1,” Instruktør Nadezhda Klimenko, 21.

”Vi håber på at lave noget til unge mennesker, men det er en forestilling, som er relevant for alle. Den kan være sjov at se for den, der har læst romanen, men kan også opleves af dem, der ikke har. Når man følger hovedpersonen og har høretelefoner på, kan det næsten føles som at se en film, hvis man er mere vant til det. Så bliver det mere spiseligt.”

Forestillingen varer ca. 40 minutter. Unge- og voksenbilletter koster 40 og 80 kr. på www.teaterbilletter.dk.

media