KBH+ Træning

Træning

I KBH+ kan du deltage i vores gratis træningsforløb. Alle er velkomne på de åbne hold.

Anne Weeisenborn

YOGA

Vil du finde redskaberne til bedre at håndtere en travl hverdag, styrke din krop og lære dig selv bedre at kende?  Så er yoga noget for dig.

Kom med til gratis yoga hver tirsdag og torsdag kl. 10:00 – 11:30

 

Yoga handler om at forene og skabe balance mellem krop og sind, for at opleve en større harmoni i tilværelsen. Gennem yoga løsner kroppen op for både psykiske og fysiske spændinger, og reducerer dermed kroppens stressniveau. I løbet af de 90 minutter bliver alle kroppens muskler systematisk gennemarbejdet, din koncentrationsevne bliver styrket og din evne til at være nærværende bliver optimeret. Yoga er for alle og undervisningen sætter din egen selvudvikling i fokus. Det betyder, at strukturen derfor varierer fra gang til gang. Undervisningen er baseret på klassisk Hatha Yoga og inddrager elementer fra både Flow, Ashtanga og Yin Yoga, alt afhængig af holdets deltagere.

Anne Weissenborn er uddannet yogalærer i Nordindien fra Shiva Yoga Peeth, hvor hun har gennemført en 500-timers yogalæreruddannelse. Hun har efterfølgende undervist i drop-in timer på samme skole i flere måneder. I undervisningen er Annes fokus at sikre, at alle udøvere forlader timen med mere overskud og ny energi til dagen.

12297741_10153407219973542_534738513_o-2

FRI TRÆNING

Har du lyst til at danse? Til at bevæge dig, til at blive inspireret, til at høre god musik og til at øve dig?

Musikken spiller og dansegulvet er åbent for dig hver søndag. Fra kl. 14-16 bliver der spillet house og fra 16-18 bliver der spillet hip hop.

Fri træning har ikke nogen decideret underviser, men du kan udveksle ideer sammen med andre eller øve dig alene. Musikgenrerne er hip hop og house og hvad der ligger derimellem. Alle er velkomne og intet niveau er nødvendigt. Så længe du har glæden og lysten til at bevæge dig er gulvet frit.

stressaf

STRESS AF // MINDFULNESS

Hver tirsdag (kl. 17.00-18.30) inviterer vi dig til en eftermiddag med mindfulness. Trænger du til en pause fra den ellers travle hverdag, og er du nysgerrig på at lære nogle teknikker til at skabe mere ro og nærvær i dit liv? Så tag med til STRESS AF.

Mindfulness er en metode til personlig udvikling, til at skabe større klarhed omkring automatiske tanke- og handlemønstre og en metode til at træne sin koncentration, opmærksomhed og sit nærvær. Forløbet indeholder praktisk træning i forskellige mindfulness-øvelser, meditation og yoga samt præsentation og snak om forskellige temaer forbundet med mindfulness.

Du behøver ingen forudsætninger eller erfaring for at deltage – udelukkende en åbenhed og nysgerrighed for at lukke øjnene i og gå på opdagelse i det indre univers i samvær med andre.  STRESS AF er et drop-in forløb. Du behøver derfor ikke at være der hver gang for at følge med – du kan komme præcis, som det passer dig.

Tag gerne noget behageligt tøj på, som du kan bevæge sig i. Vi vil ofte komme til at lave nogle øvelser på en måtte til at starte med og desuden er det ikke særlig rart at sidde i cowboybukser.

Lea Sommer er udannet mindfulness-instruktør, arbejder som yogalærer og studerer psykologi på sidste år. Lea har gennem de sidste mange år fokuseret på sammenhængen mellem krop og psyke og det at skabe større ro, klarhed og forbundethed i hverdagen.

TIDLIGERE AKTIVITETTER

skaermbillede-2016-09-23-kl-10-58-07

BODYTASTERS

TWERKSHOP
I foråret vil vi i Askovfonden KBH+ præsentere forskellige former for dans hvor kropsbevidsthed er i fokus. Det har vi valgt at gøre ved at lave en række TASTERS, så du kan blive introduceret og inspireret af det mange forskellige danseformer, og vi starter med TWERK med Louise The Twerk Queen.

Twerkshoppen er for alle størrelser, former, farver, aldre, niveauer osv. der har lyst til at have det sjovt og ryste med numsen. Det bliver en blanding af twerk teknik, koreografi og leg med tricks.
Undervisningen er gratis.
Det er et lukket hold med tilmeling på clara.hyrup@askovfonden.dk

Se dato og tid i aktivitetskalenderen

Billede 16-09-15 15.06.15

GRUNDTRÆNING M. TONE REUMERT

Fysisk grundtræning er en træningsform som har en opbyggende, og effektiv styrkende effekt. Den henvender sig bredt, og tilgodeser rigtig mange forskellige behov. Du kan få en stærkere krop, men også bruge det til at styrke din dans.

Grundtræning er til dig som:

Elsker at træne din krop, og vedligeholde samtlige muskelgrupper og balance.
Ønsker at fokusere på at justere og styrke fysiske svagheder.
Ønsker en regulær genoptræning efter en evt. skade.
Tænder på at der oveni træningen også altid er super musik, og et stort fokus på den kropslige bevidsthed.
Gerne vil booste din fysik og styrke din dans, hvad enten du danser i din fritid eller professionelt.

Grundtræning er designet så du kan komme og træne uden noget forhåndskendskab. Bare kom og vær med.