Det Ultimative Rum // Fremtidsworkshop

Maria fra Projektakademiet vil gerne hjælpe os med at gøre KBH+ til et sted for alle. Læs mere om Marias egne ord angående hendes spændende afgangsprojekt:

 

Jeg har været en del af KBH+ siden august sidste år, hvor jeg startede på Projektakademiet. I samarbejde med to andre projektledere fra Projektakademiet, har jeg udviklet konceptet bag Kulturmagerne – som er KBH+’s frivillige ildsjæle der skaber og afvikler events i huset. Jeg er også studerende og læser Leisure Management på UCSJ, i Trekroner. Lige nu, er jeg i fuld gang med mit afgangsprojekt på Projektakademiet.

Idéen til mit projekt udsprang fra et behov jeg så hos KBH+, men også hos mig selv.

 

I hjertet af KBH+’s hus på Ragnhildgade 1, ligger det rum der i daglig tale kaldes caféen. Der er lige her vi afholder events, møder og undervisning. Et dejligt stort rum, der kommer til live når der afholdes events, men desværre ofte står tomt og ubrugt i den almindelig hverdag. Det kunne jeg godt tænke mig at lave om på!

 

Jeg ser at caféen har potentiale og kan indrettes til et inspirerende, hyggeligt og funktionelt rum for husets unge. Samtidig kan det give flere af os unge, lyst og en grund til at bruge huset. Caféen skal være et sted med åben dør, hvor man kan finde ekstra rum til fordybelse og udfoldelse.

I min hverdag har jeg brug for ekstra rum, til at arbejde på de projekter jeg laver, både på studiet og i min fritid. Jeg er typen, der ikke kan finde ud af at sidde og arbejde derhjemme, men har brug for at komme ud i et inspirerende miljø  – hvor der er gode faciliteter og hvor jeg møder nye mennesker. Jeg synes, der mangler steder som dette i København, især på Nørrebro. Det er sådan et sted jeg drømmer om at caféen kan være.

Den kommende café skal dog give mening, ikke kun for mig, men en masse andre unge. Et rum som brugerne er med til at forme. Derfor afholder jeg:

Fremtidsworkshop onsdag den 20. april kl 18-20

 

Her vil jeg gerne inddrage flere i skabelsen af rummet. Jeg håber I har lyst til at komme, da jeg frygtelig gerne vil høre hvordan caféen kan blive et rum for jer?

Der vil være kaffe på kanden, godt selvskab og lækker men også gratis aftensmad.

 

Husk at tilmelde dig til mariadorthea@gmail.com så der med sikker er mad til alle.

Følg med på Facebook og de to andre video dele.