Ung

Et sted for dig, som vil udvikles, nå dine drømme, starte på en frisk eller dig som har brug for et arbejde. Vi danner sammen rammen for fællesskaber, og anser diversitet som værdifuldt.

Kbh+ er et sted for dig. Her findes et kulturmiljø, som du selv er med til at forme. Vi bruger musik, kreativitet, visuel kunst, teater og bevægelse som platform for at finde ud af hvem vi er og hvad vi kan.

Hos os kan du deltage i træningsforløb (f.eks. dans, yoga og styrketræning). Du kan bruge Klubben, der er åben alle dage hele året rundt. Du kan instruere eller spille med i et teaterstykke. Du kan spille eller arrangere en koncert. Du kan producere podcasts i vores studie. Du kan deltage i vores Projektakademi og lære at arbejde professionelt med projekter – faktisk kan du næsten alt hos os.

Vi arbejder altid med dine individuelle behov og har du en idé eller et ønske om noget du vil prøve af, så finder vi ud af hvordan vi kan få det til at ske!

Huset kan blive springbrættet for dine projekter, events og idéer og udover sparring på et kulturelt niveau har vi også en socialrådgiver ansat til at hjælpe dig med praktiske udfordringer.

Vil du høre mere om hvordan du kommer i gang hos os, så kontakt vores Community Manager, Oliver