Vær noget for nogen

Vær noget for nogen – især i denne tid hvor vi alle har brug for nærhed og lidt kærlighed 

I KBH+ er vi optagede af at skabe fællesskaber, hvor vi er sammen og skaber noget sammen. I denne tid er vi udfordret på at måtte mødes, men derfor kan vi som mennesker sagtens handle og gøre noget konkret i det daglige for andre.

Da vi gik på weekend i fredags, fik alle i KBH+ den opgave at tænke over en eller flere vi gerne vil række ud til med en lille hilsen i det helt old school format af et brev.

Vi kan alle tænke på nogen der ville blive glade for at vi sendte dem en tanke, og jeg vil herunder dele lidt omkring de tanker der var omkring de breve andre fik produceret. Der er også billede af de fine breve der er blevet skabt.

Malan vores socialrådgiver giver disse tanker på hendes brev:

”Denne skønne morgen hvor vi går imod lysere og varmere tider har jeg valgt at skrive et postkort til min 80 årige moster.

Jeg plejer at besøge hende en gang om ugen, men i disse tider følger jeg anbefalingerne fra staten, på grund af Corona, og har derfor ikke besøgt hende i 14 dage.

Jeg ved hun savner at få besøg og derfor har jeg valgt at sende hende et postkort”.

Stine vores direktør: ”Jeg har valgt at skrive til min mands bror, han er altid så omsorgsfuld for andre, og han er lige nu kun indenfor, da hans lunger ikke er så gode. Jeg vil sende ham dette fine kort med et smil og en regnbue på, og jeg skriver at jeg glæder mig til vi igen kan ses. Jeg har også skrevet en tak til vores KBH+ skønne kok Eline fordi hun i denne tid så fint bakker op om alt det nye vi vil lave til vores unge i KBH+. Hun er så fin og god og har lige den ånd vi har brug for i denne tid.”.

En anden ansat i KBH+ har klippet gækkebrev som sendes og vi må ikke røbe hvem der har lavet det for så er det jo ikke så sjovt at gætte….

Vi mennesker kan godt glemme at sige tak til dem omkring os, der har været noget for os, men det kan vi i denne tid huske på og række ud. En sådan tak kan gøre en stor forskel, særligt i denne tid. Vi håber vores lille forsøg på at vise hvordan det kan gøres, måske kan inspirere andre til at sende en tak eller hilsen til et andet menneske.