Venskabeligt møde – Musik-banko på tværs af kulturer og livsytringer

Sammen med gæster fra værestedet Muhabet udviklede og afholdte vi en hyggelig musik-bankoaften. En aften hvor Muhabet inviterede til hygge med præmier og historier fra flere verdensdele på tværs af kultur og alder.

Skrevet af Karoline, August, Bothilde og Cilja

 

På en kold november torsdag inviterede en gruppe fra Projektakademiet Team 8 sammen med Muhabet – et værested for psykisk sårbare og flygtninge – indenfor til en omgang Boogie Banko i Muhabets hyggelige lokaler.

 

På denne dejlige eftermiddag – der dannede rammerne omkring et møde mellem gæsterne i Muhabet og forskellige mennesker fra nærmiljøet – blev der spillet Boogie Banko til den helt store guldmedalje. Boogie Banko er en version af banko, hvor tal er udskiftet med sange, hvilket gav anledning til massere af snak og dans blandt deltagerne.

Så selvom man ikke gik hjem med aftenens hovedpræmie – var der masser af latter, god stemning og nye bekendtskaber at tage med hjem.

 

Muhabet er som sagt et værested for psykisk sårbare og flygtninge, der ligger på Nørrebro, og de har altid brug for flere frivillige, så hvis DU kunne tænke sig at blive frivillig på Muhabet – så tjek det ud her