VI ER STADIG I GANG! ♡

Corona har vendt op og ned på mange ting for mange mennesker – og det er ingen undtagelse i KBH+. Vi plejede, at invitere til fællesspisning, teaterstykker, workshops, en kop kaffe og meget mere, men det sidste stykke tid har været lidt anderledes.
Vi er dog af den overbevisning, at Corona ikke skal få os ned med nakken. Dog bliver vi nødt til at gentænke måden, vi inviterer jer ind og måden vi er sammen. Begrænset antal, tilmelding, smitteopsporing, mundbin og ekstra fokus på hygiejne er nogle af de tiltag vi fokuserer på, når vi laver arrangementer i KBH+ for tiden. Fra d. 29/10 Fra bærer vi i KBH+ også mundbind eller visir, når vi bevæger os på fællesarealer. Derudover er vores aktiviteter med interaktion begrænset til 10 personer.
Vi vil samtidig minde jer om, at KBH+ er et hus, hvor aktiviteterne skabes af JER! Derfor opfordrer vi alle der brænder inde med coronavenlige aktiviteter, til at kontakte os ved at skrive en mail til Oliver.Pedersen@askovfonden.dk og fortæl om ideen. Så skal vi gøre hvad vi kan for at gøre ideen til virkelighed sammen med jer!
I kan løbende holde øje med hvad der sker i huset her på Facebook og på vores hjemmesidekalender her: https://www.kbhplus.dk/begivenheder/month
Vi ses!